CM 11 M6 – to zklamání

Tak mám již nějakou dobu nainstalovaný poslední snapshot pro SIII. Upgrade proběhl pěkně a bez jakýchkoli problém. Vlastně po stažení bylo do dvaceti minut hotovo. První dny šlo vše jak po másle, ale ouha chyba lávky a stability.
Ač se Cyanogenmod chlubí, tím že snapshot by měla být již docela protestovaná verze, tak přeci jen třeba právě pro SIII ne. Chyba se projevila pomalu a plíživě. Jednu či dvakrát systém jako by zaváhal, ale zmátořil se, aniž by bylo potřeba cokoli udělat. Bohužel s přibývajícím časem zaváhání přibývalo a najednou tu byla chyba v celé své holé zrůdnosti.
Přišel mail a v oznamovací liště byla na něj připomínka. Tak jako vždy jsem chytnul oznamovací lištu a táhl dolu, jenže ono nic. Hmm, asi mám něco na prstě. Tak jiným, telefon svítí a na nic nereaguje. Tak tohle jsem nečekal. No není to žádný final, houby zle tak restarnu. Po restartu jede vše jak má. Nesešel se týden s týdnem a chyba se opakuje. Hmm, tak to mne tedy štve. Restartovat telefon co týden to tedy není nic moc. Jenže do hodiny po restartu je zde chyba znovu. Tentokrát chyba nastala při přepnutí klávesnice na emotikony. Tentokrát jsem neměl čas telefon vypínat, tak jsem je jen zhasnul vypínacím tlačítkem a helemese, po odemknutí systém běží dál.
Od té doby se chyba objevuje častěji a častěji až po jednom výskytu se telefon z části restartuje a dožaduje se zadání PIN. Už je nejvyšší čas s tím něco udělat. Tak šup, šup do konferencí a hledat. Už první pohled ukazuje, že chybou netrpím jen já. Co dělat? Nu čekám na další snapshot a doufám, že chyba bude odstraněna a nenahrazena jinou a že to bude již brzy. Co do té doby? No sem tam v týdnu telefon restartnu a třeba si i zvyknu na občasné zamrznutí, zatím to jen otravuje a neškodí. Tak se modlete se mnou, ať to vývojáři opraví.

EDIT:

Jen pro doplnění několik odkazů k problému přímo na stránkách CM:

Mohlo by se vám líbit...