Osmý milník se povedl

Tak mi můj CM11 nabídl upgrade z M7 na M8. Po nějakém váhání a za zálohování všeho co šlo, jsem se to této akce pustil. Stažení proběhlo bez problémů a i instalace byla do pěti minut hotová. Jeden restart a vše nabíhá.

První potěšení mi dala hned druhá obrazovka. Již není, po restartu třeba zhasnou obrazovku, abych mohl zadat PIN. Och tak tohle je super a funkční. Jsem rád. Tahle chyba mne trápila od M6 kde se poprvé ukázala a přes všechna ujištění, že to je již ve verzi M7 opraveno, musím říci NEBYLO. No naštěstí nerestartuji tak často, aby mi to vadilo.

Co mne dále potěšilo, bylo kompletní zachování nastavení a to včetně nastavení „Cell broadcasts“, které mi minulý update pěkně zapnul a já se pak dva dny trápil s jejich vypínáním. Jen tak mimochodem, dokud si nezapnete „Developer options“ nevidíte všechny možnosti, které jsou „by default“ zapnuté. No posledně mne to opravdu potrápilo, protože každá změna BTS znamená nový alert v našem státě.

Co říci na závěr? Stále hledáte ROM pro svého miláčka? Myslím, že volba CM 11 Milestone 8 je velmi kvalitní volba. 3koda jen že není podporován i můj tabletík ASUS Transformer TF300TG.

Oficiální download

Mohlo by se vám líbit...