Takhle jednou na výletě…

I přes to, že si to někdo myslet nemusí, tenhle článek jsem si prostě nemohl odpustit 🙂

To jsme jednou tahle byli se podívat v Čáslavi na dřívější zemědělskou techniku, kde bylo spoooousty zajímavých traktorů, pluhů, kombajnů a dalšího všeho možného… Čáslav ale není to, o čem jsem chtěl napsat. Hlavním poselstvím tohoto příspěvku je recenze na jednu z posledních uvolněných aplikací z laboratoří Google – Camera Google.

O co vlastně jde? Proč jsem se rozhodl psát o nějaké aplikaci na focení? Odpověď je jednoduchá Photo Sphere. To je funkce, po které koukám již hooodně dlouho. V jednoduchosti. Je to vlastně způsob focení 360° fotografie. Něco podobného jako street view.

Tak, a teď jdeme spojit ty dva první odstavce dohromady :D. Není moc co dodávat. Zkrátka, když spojíte funkci Photo sphere, Muzeu zemědělské techniky a nadšeného študáka dohromady, mohou vzniknout docela zajímavé výtvory. No podívejte se sami. Tyto fotografie, pokud se mi to podaří, by měli být nakonec přístupné na samotných Mapách Google – pokud mi dovolí je tam nahrát. Sem tam jsou na fotkách chybky, rozmazanost nebo nějaká ta osoba, ale i tak, podle mě, nedopadly fotky vůbec špatně. Přeji Vám příjemné pokoukání! 🙂

 

Mohlo by se vám líbit...